12 de juny 2009

Millor es riure



Ahir vam anar a veure l'espectacle del Tricicle "Garrick". No es nou ni molt menys. Però fa riure i això en els temps que corren es un exercici molt sa. El seu humor es un humor senzill que fa esclatar el riure primari, sense haver de pensar massa. Diuen que es inspirat per l'humor d'en Garrick, humorista angles de començaments del segle XVIII, que tenia la facultat de fer riure amb un posat tot seriós i que tot plegat devia ser l'inspirador del que en diuen l'humor angles.


Tornant a casa vaig posar la TV i les primeres imatges que vaig veure corresponien a la sèrie d'humor Aida i concretament apareixia el personatge de l'amo del Bar Reynolds, en Mauricio. I se m'ha acabat el bon sabor que m'havien deixat els del Tricicle, perquè no he pogut per mes que relacionar el reflexe de les seves relacions a la serie amb l'empleat del bar (El Machupichu), amb la noticia del dia, sí, la del bolivià empleat en una panificadora de Real de Gandia que va tenir un accident laboral que li va costar el braç i que no estava donat d'alta com empleat i que el patró el va deixar tirat a 200 metres de la porta de l'hospital...I que, en fi, que aquest segueix sent un país de "paragüeros impresentables" (veure anteriors entrades del meu blog).

1 comentari:

Anònim ha dit...

Etoy contigo amigo mio, que en este pais hay mucho "paragüero impresentable", que ya no se hace ejercio de humor ( buen humor) y cualquier cosa sirve de broma y chanza para alimentar una incultura que beneficia a dirigentes sin clase y si me apuras sin prepración alguna.
Reir es muy sano,incluso reirnos de nuestra torpeza, de nuestros propios fallos o debilidades, pero ya casi nadie rie con un chiste o una salida inteligente, se ha impuesto lo grosero y chabacano, posiblemente (es solo una suposición mia) a la gente le guste mas ese guion de Aida o de La que se avecina, que el humor de Tricicle, la Trinca e incluso el mismisimo Gila. "Tiempos modernos" en los que Groucho, Buster Keaton, Stan Laurel y tantos otros, no tiene cabida,"mas carnaza,es la guerra", tendrian que gritar ahora, para hacer gracia. Por eso, apago la Tv y me refugio en algun libro, que siempre te dejan mejor sabor de boca.
(Fernando-Correcaminos)